viernes, 1 de noviembre de 2013

Premi Onda a la millor cobertura especial informativa en televisió.

Ràdio: Cadena Ser
En aquest programa de ràdio intervé en Jordi Évole, guanyador a la millor cobertura especial informativa a la televisió, i es recorda que va ser el que millor va oferir informació sobre l’accident de metro que va haver a València al 2006.
També es destaca el programa de Salvados on en Jordi Évole fa preguntes a les persones implicades o, si més no, que tenen relació amb l’accident, com per exemple, un maquinista del metro de València. Tot i que en Jordi Évole agraeix que se li hagi donat aquest premi, hagués preferit no tenir-lo ja que, d’aquesta manera significaria que l’accident no hagués succeït. El locutor de ràdio pregunta el perquè torna a recordar l’accident en el seu programa de Salvados en comptes de parlar d’altres temes, i en Jordi Évole contesta que va ser degut a l’associació de víctimes de València que va començar a mobilitzar-se per tal de fer-se escoltar. Évole deixa constància que si el seu treball no es fes amb ganes no seria periodisme i que per això es valora tant el que fan, que és informar sobre l’actualitat. 
Durant aquesta entrevista al programa, destacaria la claredat a l'hora d'exposar un fets i d'explicar-los i la perseverància i insistència que té en tractar el tema, és a dir, sap perfectament a quines persones ha de preguntar per tal que els espectadors vegin quines són les persones que contesten i quines no per tal que la gent es faci una idea del que va passar.
Us adjunto el link on es pot seguir l'entrevista per si no l'heu pogut escoltar anteriorment.

             Notícia a El Periódico sobre el premis Ondas (dijous 31 d'octubre)

A continuació us adjunto un tweet que conté un vídeo documental sobre l'accident de metro de València de l’any 2006. Està realitzat com a documental per mobilitzar a les persones el dia 3 de novembre perquè exigeixin responsables respecte a aquest accident

https://twitter.com/0responsables/status/396946581569556480

No hay comentarios:

Publicar un comentario