lunes, 11 de noviembre de 2013

Las otras Valencias

Diari: El Periódico.
Data: 11/11/2013

El tret fonamental que en Jordi Évole vol explicar amb aquest article és la importància que té el fet que els periodistes expressin les seves opinions públicament sobre diferents esdeveniments de la societat i que, per tant, ens impliquen a tots.
Ho fa a partir del cas del canal 9 que és el de la comunitat Valenciana que, per problemes econòmics, anava a ser tancada, i com a reivindicació, els perdiodistes es van quedar amb la direcció del canal durant una setmana. Tant els ciutadans Valencians com l’anterior directora del canal 9 estan farts sobre l'escassa i, moltes vegades, nul·la informació que es dóna sobre els temes que realment importen a la població.
Per tant, Évole fa una crida als periodistes motivant-los a escriure i a dir verbalment allò que realment pensen sobre la situació en que ens trobem. I, conclou dient que, si els han de despedir, com a mínim que sigui per haver parlat més del compte.
Considerem que en Jordi Évole és un bon comunicador, a més de fer bé la seva feina, és a dir, com a bon periodista ha d’informar de temes d’actualitat i que siguin d’interès a la societat perquè parlen del nostre dia a dia, de la situació en que ens trobem i de com estan anant les coses en aquest país. 
Pel que fa a l’estil de l’article, diríem que és reivindicatiu i, a més, permet als lectors fer una reflexió des d’un punt de vista còmic per conscienciar-los del que està passant al seu voltant.
A continuació us deixo l'article per si és del vostre interès:

No hay comentarios:

Publicar un comentario