lunes, 4 de noviembre de 2013

Quieto todo el mundo

Diari: El Periódico
Data: 4/11/13

En aquest article, d’en Jordi Évole, es parla de la reunió dels diputats breument i es fa referència al cop d’estat que va haver fa 33 anys de l’Antonio Tejero, fet que serà el nucli de l’article. S’explica els fets que van succeïr com: els trets que “suposadament” es van disparar i que, en un principi eren inexistents a causa de les obres que s’havien dut a terme però que ara, en l’actualitat, s’ha descobert que si que es van produir aquests dispars però que la gent no els veia perquè estaven en zones difícils de localitzar.
Davant d’aquests fets, el periodista expressa la seva opinió donat que ell no es creu cap de les dues versions. A més, explica el fet que es posés a subhasta el tricorn de Tejero, posant èmfasi en què, com pot ser que es venguin objectes que no són un símbol democràtic. És a partir d’aquí quan ens obra un temps per a reflexionar si fent aquesta mena de coses, la societat anirà pel bon camí, és a dir, ens fa replantejar-nos el fet que acceptem el tricorn de Tejero i ens extranyem en quant a les retallades que hi ha dins la sanitat pública, ja que, tot i ser dues coses diferents, els principals perjudicats som nosaltres.
En aquest article en Jordi Évole parteix d’una font d’informació per tal d’elaborar la seva hipòtesis i expressar la seva opinió, donant peu a una conclusió oberta en la qual fa que els lectors d’aquest diari es replantegin el què ens està dient i facin una reflexió individual per tal d’adonar-se com va la societat. El seu estil, com a bon comunicador, és clar i entenedor i s’expressa amb total llibertat i diu el que pensa, independentment de les conseqüències que això pugui portar.
 
Us deixo a continuació l'article per si és del vostre interès:

No hay comentarios:

Publicar un comentario