viernes, 4 de octubre de 2013

Introducció

Som un grup d'estudiants de primer grau d'educació infantil i realitzarem un seguiment sobre el periodista, humorista, presentador i guionista Jordi Évole.
L'hem triat com a bon comunicador perquè considerem que sap com transmetre i enfocar el missatge als oients. És una persona que està ben documentada sobre els temes que tracta i sap extreure la información més rellevant.Per altra banda, s'expressa amb claredat, credibilitat i seguretat. És pròxim i respectuós tant amb els entrevistats com amb els espectadors.
Els seus primers treballs periodístics els trobem com a locutor esportiu al programa Carrusel Catalunya de Ràdio Barcelona. La seva trajectòria professional s'inicia als informatius de Telecinco i de la cadena SER, tot i que el seu primer contacte televisiu va ser a una petita televisió local, Viladecans Televisió. La seva carrera va començar a tenir una dimensió pública apartir de l'any 2000 quan el van fitxar com a guionista de La Cosa Nostra, programa que Andreu Buenafuente presentava a TV3. Des de llavors pertany a la plantilla de El Terrat. Ha estat subdirector i guionista de Buenafuente i hi interpretava un dels seus personatges més famosos: El Follonero.

Jordi Évole i Requena, El Follonero, nascut a Cornellà de Llobregat, el 21 de juliol de 1974.

 Viquipèdia

No hay comentarios:

Publicar un comentario