domingo, 27 de octubre de 2013

Entrevista Onda Cero

Programa: Cadena Ser

En aquesta entrevista realitzada a la ràdio onda cero, Jordi Évole parla sobre l’estrena de la nova temporada de Salvados el diumenge 27 d’octubre. Mostra el seu objectiu principal per al programa, fer que pugui ser entès per tota la població. Vol que els ciutadans es qüestionin i reflexionin sobre temes de l’actualitat. Per aquest motiu en aquest primer programa, entrevista persones al carrer permetent que altres que passen per allà puguin donar la seva opinió. A més, explica als principals personatges que entrevista el tema que tractarà. Mostra un to seriós i segur de si mateix que fa que l’oient l’escolti amb atenció i mostri interès pel que diu.
Fins i tot, el diari New York Times destaca el carisma i la determinació d'en Jordi en denunciar casos de corrupció i temes com l'atur. També compara a Évole amb Michael Moore, per la seva habilitat en destapar escandalls així com el seu estil informal en vestir. Aquí podeu veure l’article sencer titulat en espanyol com : “Un combativo presentador español da voz a los ciudadanos corrientes”
Jordi Évole deixa constància que el seu treball si no es fes amb ganes ,no seria periodisme i que per això creu que és molt important informar sobre temes d'actulaitat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario