martes, 17 de diciembre de 2013

La seducción del día siguiente



Diari: El periódico
Data: 16-12-2013

En aquest article, Jordi Évole, fa unes reflexions sobre el seu discurs durant el lliurament del premi Òmnium cultural de comunicació. Òmnium és una entitat catalana a favor de la independència de Catalunya. Van concedir aquest premi a Évole, el passat divendres, pel seu treball al programa de Salvados. Amb aquest premi van tractar de seduir-lo com a periodista i persona. Jordi Évole, en el moment de recollir el premi, entre altres comentaris, va afirmar que en els moments difícils que vivim cal una seducció entre Espanya i Catalunya. Independentment del que surti a la consulta, Évole veu un cert perill de confrontacions que poden acabar en una societat dividida de manera molt marcada en dos bàndols.
Aquest article, també, té un cert to de disculpa. Évole considera que el seu discurs va ser mal interpretat, ja que ell no volia que fos de ideologia independentista. Tenia com a propòsit lluitar per la seducció, pel diàleg, per la conciliació,  pel dia de després, per la gamma de grisos, per l’apropament d’Espanya i Catalunya...
Considero que aquest article té un valor molt especial, ja que d’alguna manera vol deixar clara la seva intenció i la finalitat del seu discurs durant l’entrega dels premis Òmnium.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario